Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ηρακλής για το... +15

Ο Ηρακλής με τρίποντο σε βάρος του Αιγινιακού ανοίγει ακόμα περισσότερο την ψαλίδα από την 3η θέση.

Η εβδομάδα κύλησε ιδανικά για τον Ηρακλή. Μετά τη νίκη (2-0) επί του Πανιωνίου ο Γηραιός πήρε πίσω το τρίποντο που του είχε αφαιρεθεί, ενώ την ίδια ημέρα είδε την ΑΕΛ να αφήνει δύο ακόμα πόντους στην Κατερίνη. Όχι ότι οι Βυσσινί τον απειλούν, όμως έμειναν μαζί με τη Ζάκυνθο στην 3η θέση, κάτι που σημαίνει ότι αν οι Θεσσαλονικείς επικρατήσουν τη Δευτέρα (16/02) του Αιγινιακού, τότε θα ξεφύγουν 15 πόντους από την 3η θέση.

Εννοείται ότι στόχος του Γηραιού δεν είναι μόνο να φτάσει τη διαφορά στους 15 βαθμούς, αλλά και να την αυξήσει ενόψει μπαράζ ανόδου. Εξάλλου, εάν τερματίσει 15 πόντους μακριά από την 3η θέση, τότε θα ξεκινήσει τα play off με 8 πόντους.

Ο τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Ρουγκάλα, τον τιμωρημένο Μπουκουβάλα και τους τραυματίες Στάμου, Σιατραβάνη.

Η αποστολή: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Τόσκας, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Κυριακίδης, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Λουκίνας, Περόνε, Τσιλιανίδης, Πασάς, Αγγελούδης, Κάσσος, Τσιλιγκίρης.

Last modified onΚυριακή, 15 Φεβρουάριος 2015 14:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep